Særprægede og rustikke lokaler, som byder på en autentisk atmosfære og fantastisk udsigt over Aarhus Havn

Kapacitet 200 siddende gæster

dypång er et eventbureau, der fokuserer på at skabe meningsfulde oplevelser, hvor værdi og engagement går hånd i hånd. Hos dypång træder de altid uden for komfortzonen og udfordrer det forventede for at skabe nye og banebrydende løsninger. I kender jeres virksomhed bedst. I har en unik brandfortælling, en vision og sæt af værdier, samt det essentielle budskab, I ønsker at formidle. Konferenceteamets ekspertise ligger i at sikre, at dette budskab når ud til jeres interessenter på en præcis og effektiv måde. Hos dypång er nøgleordene for udvikling: fornyelse, fordybelse og fremdrift. Disse nøgleord kræver dog også de rette rammer, inspiration og opmærksomhed for at skabe udviklingen. Det er her dypång har sin ekspertise, idet personalet skaber et format, der afspejler jeres virksomheds unikke DNA og sikrer, at jeres vision bliver omsat til virkelighed. dypång tilbyder tre unikke lokaler på Aarhus' levende havn, der alle kan tilrettelægges og udformes præcis efter jeres behov.
Lokationen har en ideel placering med 7 min. fra Banegården, ca. 3 km til Molslinjen og 5 min. til motorvejen, hvilket gør det nemt og bekvemt for alle gæster uanset transportmiddel at nå frem til destinationen. Yderligere er der er gode parkeringsforhold og overnatningsmuligheder tæt ved, som gør lokalerne om muligt endnu mere attraktive.

På lokationen ved Aarhus Havn præsenterer dypång tre unikke, rustikke og enkle lokaler med en autentisk og stemningsfuld atmosfære. Lokalerne kaldet NAT, KANTINEN og B21 er alle beliggende ved den pulserende havn, og danner rammerne for uventede og mindeværdige arrangementer, som jeres samarbejdspartnere, kollegaer eller konferencedeltagere ikke vil glemme. Konferencelokalerne er indbydende med et lyst og fleksibelt design, der skaber rammerne for innovative professionelle og arbejdsmæssige arrangementer med op til 250 deltagere.
Lokalet KANTINEN ligger med direkte udsigt til havnen. Fra de store vinduespartier strømmer det ind med naturligt lys, og giver en fornemmelse af at havet og de udendørs omgivelser flyder med ind i lokalet. Med sine høje lofter, rustikke og industri-prægede udseende danner KANTINEN en unik atmosfære. Det imponerende 150 kvadratmeter store lokale er fleksibelt og med den sparsomme indretning, kan lokalet udformes lige som I præfererer.
Lokalet NAT er et råt og rustikt lokale med gode tilpasningsmuligheder. Lokalet er som en blank lærred, der kan forvandles alt efter behov. Med muligheden for at projicere på alle vægge, kan lokalet gøres helt unik efter individuelle budskaber. NAT strækker sig over 200 kvadratmeter og kendetegnes af robuste betonsøjler, der tilføjer en unik karakter, samtidig med at det er formbart efter behov.
Lokalet B21 ligger ved afslutningen af mellemarmen, mellem Aarhus' livlige bymidte og industrihavnen. Den tidligere skibsbyggerhal byder på et væld af muligheder med sine 400 kvadratmeter. Udsigten over Aarhus er fra dette lokale helt enestående.
GARAGEN, et 400 kvm stort eventlokale, er beliggende midt på mellemarmen i smørhullet mellem Aarhus' pulserende byliv og industrihavnen. Lokalet er en gammel værkstedsbygning, hvilket også afspejles i indretningen, der er holdt i en rustik og industriel stil med game paller som afskærmere og betongulve. Samtidig er der tilføjet et elegant moderne touch med spejle på palle-væggene og velourstole. GARAGEN bærer på en rummelighed ud over det sædvanlige, hvilket gør alle ideer og ønsker mulige. Yderligere findes udsigten over Aarhus ikke bedre, end fra dette lokale.

Ved afholdelse af jeres arrangement hos dypång er der adgang til unikke tekniske faciliteter. Her stilles alt fra WiFi og lydanlæg til andre redskaber fra Det Virtuelle Værksted™ til jeres rådighed. Det Virtuelle Værksted™ er et værktøj der kan tilgås på computer og smartphone, og kan benyttes til website- og SMS-løsninger. Værktøjet kan derved bruges til registrering af deltagere, komme med online info om praktiske deltaljer, sende reminders til deltagere via SMS og meget mere. Dermed er Det Virtuelle Værksted™ ideelt til møder, pressekonferencer, byrådsmøder, kick off, salgsmøder og andre møder, idet det er muligt at kombinere livestreaming, paneldiskussion samt slides fra PowerPoint formidlet gennem et online site tilgået fra deltagernes computer eller smartphone. Derved sikrer dypång gennem disse unikke faciliteter, at I ikke skal gå på kompromis nogen steder, idet personalet anerkender at selv de mindste detaljer er vigtige når budskaber og andre arbejdsmæssige koncepter skal formidles og diskuteres.

Hos dypång er den individuelle tilgang til ethvert arrangement essentiel. Derfor står møde- og konferenceteamet klar til at indgå et tæt samarbejde med jer som arrangører, for at planlægge og tilrettelægge jeres arrangement ned til mindste detalje. I vil blive tilbudt et opstartsmøde, hvor I vil kunne fremsige jeres ønsker og behov for arrangementet som helhed. Herefter vil det kyndige personale tage det fulde ansvar for planlægning, konceptudvikling, lokalernes udformning, forplejning og generelt alt det praktiske, så I kan koncentrere jer fuldt ud om jeres arbejde og dagsorden. I tilknyttes dermed en personlig møde- og konferenceplanlægger, som vil stå for at tilrettelægge hele jeres arrangement ned til mindste detalje, så I er sikret at jeres gæster, deltagere, medarbejdere eller kunder står tilbage med de rigtige fornemmelser og minder fra arrangementet. Denne tilgang ses også gennem sloganet "Vi skaber rammerne, så I kan skabe udviklingen", hvilket afspejler dypångs udgangspunkt om at tilpasse venuet til hver enkelt case, som sikrer at netop jeres budskab og ønsker for arrangementet bliver fortalt og kommer til udtryk.


Lokaler


Prispakker

Mødeforslag NAT
Min. 60 gæster
9 timer
DKK 873
pr. kuvert
inkl. moms
Mødeforslag NAT & KANTINEN
Min. 60 gæster
9 timer
DKK 1100
pr. kuvert
inkl. moms
Skræddersyet løsning
Kontakt for pris

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Teknisk udstyr

Fladskærme
Hybrid mødeudstyr
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Printer
Projektor
Scene
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø
Udendørs bar
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Aarhus Havn 0 meter
Dokk1 600 meter
Toldboden 1,1 km
Strøget 1,2 km
Den Gamle By 2,1 km
Væksthusene og Botanisk Have 2,5 km

Transport & parkering

Parkering: Aarhus Havn 0 meter
Bus: Dokk1 - rute 12, 15 & 123 800 meter
Letbane: Dokk1 - ruet L1 & L2 800 meter
Aarhus Hovedbanegård 1,1 km
Parkeringshus: Salling Parkeringshus 1,1 km

Overnatning

Hotel Atlantic 650 meter
Villa Provence Hotel 950 meter
Comwell Aarhus 1 km
Danhostel Aarhus City 1,1 km
CABINN Hotel Aarhus 1,1 km
Scandic Aarhus City 1,2 km

Lokation

dypång management Balticagade 12D, 8000 Aarhus C

Tags


Vilkår og betingelser

Generelle betingelser
Betaling med 8 dages betalingsfrist.

30% af det samlede beløb faktureres ved indgåelse af kontrakt.

70% af det samlede beløb faktureres umiddelbart efter arrangement.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris