Unikke og fællesskabstyrkende oplevelser på grandios slot i Charlottenlund

Kapacitet 2000 siddende gæster

The Tribe har base på det pragtfulde Charlottenlund Slot. Bevaret i overdådig barokstil og indrammet af naturskønne omgivelser, ligger slottet kun 8 km nord for København med en imponerende udsigt over Øresund. Dette gør slottet til et centralt og attraktivt sted nær Nordsjælland kun få kilometer fra hjertet af København. Med sin smukke slotshave udgør Charlottenlund Slot den perfekte ramme for en dejlig og mindeværdig dag eller aften.

De tilbud som The Tribe udbyder er hovedsageligt udviklet til virksomheder og firmaevents. The Tribe har et væld af forskellige muligheder, og dermed er der aktiviteter og selskabslege til ethvert arrangement - uanset om dette er firmaarrangement, virksomhedsevents, teamdage, konferencer, gruppe-sessions, personalemøder, afdelingsmøder eller noget helt andet. Mulighederne er åbne og det står jer frit for, hvordan I ønsker at kombinere jeres arrangement med The Tribes udbud af aktiviteter og selskabslege.

The Tribe stræber efter at skabe enestående oplevelser til jeres event, og dermed er The Tribes koncept et tilbud om den ekstra sjove aktivitet til jeres møde eller konference som tilføjer det særlige touch, der sikrer den gode gruppeenergi og sammenhold med glæde, bobler og livsenergi.

Hos The Tribe anser de disse sociale aktiviteter som et vigtigt element, for at gøre dagen til noget helt særligt og en uforglemmelig begivenhed. Der findes dog ikke én enkelt opskrift på, hvordan man afholder et fantastisk arrangement. Derfor tilbyder The Tribe et bredt udvalg af pakkeløsninger samt muligheden for at skræddersy arrangementet til lige netop jeres ønsker og behov. Personalet bag The Tribe står klar til tilrettelægge en unik oplevelse, hvad end denne sker i kombination med vigtige møder, afslappede personaleevents, teamdage med teambuildingaktiviteter, konferencedøgn – eller en kombination af det hele. Her er det kun fantasien, der sætter begrænsninger.

Rammerne på Charlottenlund Slot er medvirkende til at sætte den rette stemning og skabe en god atmosfære for jeres begivenhed. Her udbyder slottet tre forskellige unikke lokaler; Riddersalen, Havesalonen samt Kælderbaren. I den fornemme Riddersal er der mulighed for en eksklusiv og uforglemmelig aften med fremragende mad, god vin og dybe samtaler. Havesalonen, der giver direkte adgang til den smukke slotspark, indbyder til en afslappet eftermiddag med mulighed for at mingle og hyggesnakke. Til sidst danner Kælderbaren den ideelle ramme til fest, latter og skåltaler. Yderligere er Slotsparken en attraktiv mulighed at benytte i sommerhalvåret, hvor den smukke have med havudsigt, store gamle træer og unik beplantning, som blomstrer frem i disse måneder, danner de ideelle rammer for afholdelse af jeres arrangement ude i det fri. Eftersom The Tribe benytter Charlottenlund Slots lokaler, som også bruges til andre formål, er det ikke muligt at booke et lokale direkte. I kan udtrykke jeres ønsker, hvorefter The Tribe bestræber sig på at opfylde disse, men det afhænger af, hvilke lokaler, der er ledige på det pågældende tidspunkt.

Kongens Kancelli er The Tribes mest udbredte og populære teambuilding spil. Gennem dette særligt udviklede spil kan jeres arrangement blive årets sociale begivenhed ved at integrere intelligente selskabslege som underholdning, hvor man selv er i centrum. Spillet er udviklet til Charlottenlund Slot, men findes også i en rejseudgave, der kan spilles både inde og ude, hvor som helst der er plads til det. Begge udgaver af spillet findes på både dansk og engelsk. Kongens Kancelli er en liveoplevelse designet til at styrke kollegiale relationer, holdånd og samarbejdsevner. Det iscenesatte spil danner rammen for en aften fyldt med gode samtaler og festlig stemning. Selskabslegene i de smukke omgivelser på slottet fungerer som startskuddet til en dejlig fest, hvor sanserne er vækket, og isen er brudt.
Via livespillet Kongens Kancelli får I muligheden for at fordybe jer i de historiske omgivelser. Her konkurrerer I i teams om at vinde kongens gunst og anerkendelse. Kongen har nylig afskediget sit ineffektive og sløsede kancelli og søger nu landets mest kvalificerede kandidater til at overtage. Gennem sjove og intelligente selskabslege skal I vise jeres potentiale til at indtage statens fornemmeste poster og bidrage til at lede Danmark ind i en ny og lovende æra. Opdelt i hold skal I gennemføre kongens udfordringer og dyste mod hinanden på både tid og kløgt. Det hold, der bedst formår at balancere mellem grundighed og effektivitet, vinder titlen som Kongens nye kancelli. Spillet kan spilles både indendørs og udendørs og er ikke fysisk krævende. Så hvis escape rooms, skattejagter og andre hjernegymnastiske teamudfordringer er noget der falder i jeres smag, vil det unikke spil Kongens Kancelli passe perfekt til jeres event.

The Tribe tilbyder også andre intelligente og udfordrende teamøvelser samt forskellige workshops med fokus på teams, organisation og personlighedstyper. Her vil det også være muligt at kombinere flere af øvelserne og spillene, hvor det er op til jer, som arrangør, at sammensætte de events, I ønsker at benytte jer af.

I forhold til den gastronomiske oplevelse har The Tribe hovedsageligt fokus på social dining med tilhørende vinbar. Dermed ønsker de at skabe en middagsoplevelse hvor gæsterne er sociale og kommer hinanden ved. Køkkenet er af den tro, at der ikke altid er behov for at pynte på eller ændre gode råvarer - de smager fantastisk, når de forstås og anvendes på den bedst mulige måde. Nogle gange er det netop det enkle, der skaber den mest formidable smagsoplevelse; ”ærligheden kan smages”, kunne man sige. Det danske køkken kan stadig overraske, det sydeuropæiske er kendt for sin forfinethed, og det asiatiske køkken er uden tvivl det mest legende. Her går køkkenet op i at lære, og derfor tager de hele tiden inspiration fra alle disse traditioner. The Tribe tror på, at glade kokke laver bedre mad. Og derved kan deres servicestandarder og mål kun opretholdes gennem et fantastisk hold af utroligt engagerede kokke, tjenere og arrangementskoordinatorer, idet de udgør rygraden i deres succes.


Lokaler


Prispakker

Halvdagsmøde
Min. 8 gæster
5 timer
DKK 719
pr. kuvert
inkl. moms
Heldagsmøde
Min. 8 gæster
8 timer
DKK 1188
pr. kuvert
inkl. moms
Heldagsmøde m. teambuilding
Min. 8 gæster
8 timer
DKK 1500
pr. kuvert
inkl. moms
Kongens Kancelli - teambuilding spil
Min. 4 gæster
3 timer
Fra DKK 9375
inkl. moms
Teambuilding dag med serveringer
Min. 4 gæster
6 timer
Fra DKK 18125
inkl. moms

Faciliteter

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Skov og natur
Udendørs bar
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Spil & underholdning

Bordfodbold
Kroket spil
Pétanquebane

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Fladskærme
Flipover
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Whiteboard
Wifi

Relevante steder i nærheden

Overnatning

EXPLOY 150 meter
Skovshoved Hotel 1,8 km
Bernstorff Slot 2,2 km
Gentofte Hotel 2,9 km

Transport & parkering

APCOA PARKING 190 meter
Edora Parkering 230 meter
Tog: Charlottenlund Station 600 meter
Bus: Jægersborg Allé (Strandvejen) - rute 23, 172, 192 600 meter
Bus: Charlottenlund St. (Rådhusvej) - rute 179 700 meter
Tog: Bernstorffsvej Station 2,2 km

Aktiviteter & seværdigheder

Charlottenlund Skov 220 meter
Charlottenlund Strandpark 800 meter
Ordrupgaard 2,8 km
Bakken 3,4 km

Lokation

Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund

Tags


Vilkår og betingelser

Afbestillingsvilkår og reduktion af deltagere for arrangement til og med 20 personer
Ingen prisnedsættelse ved reduktion af antal deltagere mindre end en måned før.
Afbestilling af hele arrangementet:
Mindre end 1 måned før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 40 % af den samlede bekræftede pris.
Mindre end 14 dage før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 75 % af den samlede bekræftede pris.
Mindre end 1 uge før arrangementet er planlagt til at begynde beregnes afbestillingsgebyr på 100 % af den samlede bekræftede pris.
Afbestilling eller evt. flytning af arrangement meddeles skriftligt indenfor ovennævnte tidsfrister.
*The Tribe forbeholder sig ret til at gøre afbestillingsvilkårene gældende også ved flytning af arrangementet til en ny dato.

Afbestillingsvilkår for arrangement over 20 personer
Afbestilling af hele arrangementet:
Mindre end 3 måneder før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 40 % af den samlede bekræftede pris.
Mindre end 2 måneder før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 75 % af den samlede bekræftede pris.
Mindre end 1 måned før arrangementet er planlagt til at begynde beregnes afbestillingsgebyr på 100 % af den samlede bekræftede pris.
*The Tribe forbeholder sig ret til at gøre afbestillingsvilkårene gældende også ved flytning af arrangementet til en ny dato.

Prisnedslag ved reduceret antal deltagere for arrangementer over 20 personer
Op til 3 måneder før den planlagte startdato kan der uden gebyr reduceres op til 25% af det bekræftede antal deltagere
Op til 2 måneder før den planlagte startdato kan der uden gebyr reduceres op til 15% af det bekræftede antal deltagere
Op til 1 måned før den planlagte startdato kan der uden gebyr reduceres op til 10% af det bekræftede antal deltagere
Op til 14 dage før den planlagte startdato kan der uden gebyr reduceres op til 5% af det bekræftede antal deltagere
Det antal deltagere, der oplyses 14 dage før arrangementets start, vil være det antal, der som minimum skal betales for.
Afbestilling af det samlede arrangement eller reduktion i deltagerantallet skal meddeles skriftligt indenfor ovennævnte tidsfrister.

Betalingsvilkår
Tilbud om arrangement er gældende i minimum tre hverdage, hvorefter The Tribe forbeholder sig ret til at ændre eller trække tilbuddet tilbage.
Ved endeligt tilbud fremsendes faktura på reservationsgebyr på 20% af samlet pristilbud, dog minimum 4000 DKK. Reservationsgebyret indgår som en del af den samlede betaling.
Faktura på resterende beløb fremsendes med betalingsfrist 5 hverdage før arrangementsafholdelse.

Yderligere handelsbetingelser
Ved for sen betaling af ethvert skyldigt beløb i henhold til denne aftale beregnes rente pr. påbegyndt måned.
Såfremt betalingen udebliver, afgiver The Tribe skriftligt krav om betaling af det skyldige beløb med frist til at betale senest 10 dage efter, at kravet er fremsat.
Der må ikke benyttes underleverandører uden forudgående skriftlig aftale. Der må ikke medbringes egen mad og drikke i forbindelse med arrangementet uden forudgående skriftlig aftale.
Rygning er kun tilladt udendørs på anvist områder, det er ikke tilladt nogen steder indedørs (såfremt der ryges indendørs faktureres kr. 6.000,00 da det udløser brandalarm)

Som gæster er I ansvarlige for egen og øvrige gæsters adfærd og skal sikre, at adfærden ikke er til gene for evt. andre gæster på Charlottenlund Slot.
Som ansvarlig for eventet skal I således tilsikre, at eventuelle anvisninger fra slottets side til enhver tid følges.
Som kunde er I ansvarlig for eventuelle skader på inventar eller omgivelser på slottet, hvis disse forårsages af jer eller jeres gæster, underleverandører etc.
Charlottenlund Slot fastsætter eventuelt erstatningsbeløb og arrangøren er ansvarlig for, at dette beløb afregnes som en del af det øvrige arrangement.
I er som arrangør ansvarlig ligeledes ansvarlig for at afregne for eventuelle udeståender forsaget af gæster.

Force Majure
Ved uforudsete hændelser udenfor The Tribes’ indflydelse eller kontrol såsom brand, oversvømmelse, naturkatastrofer, strejke, lockout, blokade, leverancesvigt, krig, terror, civile uroligheder etc., hæfter ingen af parterne for eventuelle mangler eller forsinkelser i opfyldelsen af forpligtelser i en indgået aftale.
Er FORCE MAJEURE skaden så stor at arrangementet af denne årsag må aflyses hæfter The Tribe ikke for hverken eksterne eller egne leverandører – og kan heller ikke drages til ansvar for erstatning af nogen form.

Særlige hensyn
Oplys os venligst om gæster med eventuelle allergier eller andre særlige ønsker til diæt senest 2 uger før arrangementets afholdelse.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris