Wine & Roses Jazzduo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Wine & Roses Jazzduo

Prisniveau

Kr. 3.800 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

WINE & ROSES JAZZ DUO
Elegant stemningsmusik med plads til cocktails, stearinlys og lange kjoler på bonede gulve!
Wine & Roses Jazz Duo byder på lækker jazzlounge-stemning til events, receptioner, caféer og private arrangementer, og duoen er velegnet både som koncertoplevelse og som baggrund for en hyggelig aften... (læs mere herunder)

WINE & ROSES JAZZDUO
* Elegant stemningsmusik med plads til cocktails, stearinlys og lange kjoler på bonede gulve *

Wine & Roses består af sangerinden Natasha Thomassen (DK) og guitaristen Salvador Olmos (MX). Med udgangspunkt i de amerikanske jazzstandards og kendte evergreens puster de nyt liv i musikken og tilfører deres eget moderne særpræg med reharmoniseringer og et touch af soul.

Wine & Roses byder på lækker jazzlounge-stemning til events, receptioner, caféer og private arrangementer. Duoen skaber på elegant vis plads til, at lytteren både kan nyde musikken og samtale, og Wine & Roses er velegnet både som koncertoplevelse og som baggrund for en hyggelig aften. Med Wine & Roses er du sikret en dejlig musikalsk oplevelse.

REFERENCER
Vores referencer tæller blandt andet:
Musikkens Hus, Nykredit, Real Danica, en kendt international loge, Susan Himmelblå samt private arrangementer (brylupper, fester, receptioner m.m.)

BAGGRUND
Natasha Thomassen og Salvador Olmos mødtes, da Natasha i 2013 tog turen fra København til Aalborg for at studere en kandidat på konservatoriet. Med det samme slog det musikalske gnister mellem dem og sød musik opstod. Sidan da har de spillet og arrangeret musikken sammen.
Natasha Thomassen er sangerinde og rytmisk korleder, hun er for tiden aktuel i sit eget dansksprogede projekt Natsang, som udkom med en Live EP i efteråret 2014. Natasha er en flittigt benyttet sangerinde, og hun synger blandt andre kor for Laura Kjærgaard (kendt fra X-factor).
Salvador Olmos er uddannet klassisk cellist fra det nationale musikkonservatorium i Mexico City og senere hen uddannet guitarist fra det Jyske Musikkonservatorium. Salvador er en eftertragtet musiker, og han spiller sine originale kompositioner med sit band på jazzfestivaler i ind- og udland.

Kontakt Wine & Roses Jazzduo

Kontakt Wine & Roses Jazzduo via formularen her, så vil Wine & Roses Jazzduo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.