1 maj trioen

Prisniveau

Kr. 6.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

2x 45 eller 3 x40 min

Profil

1 MAJ TRIO leverer dejlig sangbar underholdning på højt niveau til enhver lejlighed.
Lars Grand synger for og spiller harmonika, Walter bakker op med fed guitar og synger især italienske sange og Henrik sørger for en solid bund med sin kontrabas. Vi spiller alt, lige fra Nyhavnsviser over Bamses venner til Rock around the clock leveret med en dejlig charme og et solidt sving.

1 MAJ TRIO leverer dejlig sangbar underholdning på højt niveau til enhver lejlighed.
Lars Grand synger for og spiller harmonika, Walter bakker op med fed guitar og synger især italienske sange og Henrik sørger for en solid bund med sin kontrabas. Lars er legendarisk med sin harmonika og også kendt fra orkesteret Halfdans. Walter har spillet i utallige sammenhænge indefor alt fra pop over django jazz til rock og senest med rockabilly orkesteret Wild Wax Combo. Henrik har spillet blues, jazz og rock i utallige sammenhænge og er for tiden aktiv i Copenhagen Blues Band, CH'GS Blues Band og Anthem.
Vi har bl.a spillet til første maj arrangementer i over 10 år og er et oplagt valg til alle arrangementer hvor der ønskes en god stemning.
Vi spiller alt, lige fra nyhavnsviser over Bamses venner til Rock around the clock leveret med en dejlig charme og et solidt sving.
Trioen kan udvides med trommer hvis der skal spilles til dans eller ved større arrangementer.
Så er du ude efter professionel underholdning til en fornuftig pris så er 1 MAJ TRIO et oplagt valg.

Kontakt 1 maj trioen

Kontakt 1 maj trioen via formularen her, så vil 1 maj trioen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.