Find ballonklovn nær Esbjerg her

4.7

Ballonmand laver ballondyr

Ballonmand til private kr. 975.- for en time.
Laver ballondyr til alle børn til fødselsdagen. Stor succes! Uddannet af Danmarks dygtigste ballonku...

Hjemby
Søndersø
Prisniveau
Kr. 975 - 1.400
Vis kunstnerprofil
3.0

Klovnen Njetski

Ballon klovnen Njetski er kendt i både ind- og udland. Han underholder børn mellem 1 og 99 år.
Han kommer rundt i hele landet med sine shows både...

Hjemby
Regstrup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer på jagt efter fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...