Find ballonklovn tæt på Randers her

4.7

Ballonmand laver ballondyr

Ballonmand til private kr. 975.- for en time.
Laver ballondyr til alle børn til fødselsdagen. Stor succes! Uddannet af Danmarks dygtigste ballonku...

Hjemby
Søndersø
Prisniveau
Kr. 975 - 1.400
Vis kunstnerprofil
3.0

Klovnen Njetski

Ballon klovnen Njetski er kendt i både ind- og udland. Han underholder børn mellem 1 og 99 år.
Han kommer rundt i hele landet med sine shows både...

Hjemby
Regstrup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter ideel underholdning og musik kan søge det de leder efter ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...