Bella Bateria

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Bella Bateria

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Variabelt Alt efter kunden

Profil

Bella Bateria er et unikt lille enmands orkester v. Thomas Dietl med livsbekræftingende god stemning og lyd Bella Bateria er et smagfuldt mix af film klassikere og andre klassikere som er produceret til at give et flot charmerende lydbillede med masser af god stemning i ,uden at intimidere "rummet og selskabet" der kan bestemt også synges med på musikken her og der.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Bella Bateria

Thomas Dietl Pedersen har medvirket på mange produktioner de sidste 25 år som musiker,producer,mixer m.m og har arbejdet tæt med navne som Robotdrengene (Vinder af talent 08") ,Fuzzy ,Christopher (dansk popsanger) m.flere .Thomas Dietl Har yderligere været Senior sounddesigner på Hitman spillene og andre computerspil med stor international succes og prisvindende lyd med Hitman Spillene.
Repetoiret består bla af Diamonds are forever (James Bond) ABBA ,Ennio Moricone (70érnes og 80érnes westerns og Mafia film) ,Tom Jobim (Bossanova hitmager)
Luis Armstrong og mange andre gode numre.Musikken kan afvikles i alle størrelser fra en spisestue eller en skov/have til en scene.
Bedste hilsner Fra Bella bateria (Thomas)

Kontakt Bella Bateria

Kontakt Bella Bateria via formularen her, så vil Bella Bateria vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.