Find bluesband i Nordjylland her

De sorte toner

De sorte toner er autentisk bluesmusik fra 1920'erne og frem til omkring 80'erne. Du møder bl.a. sange af Robert Johnson, Elmore James og Blind Bla...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der søger efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal lede ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...