Børn og unge i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Børn og unge i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende fortælling. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Eventzonen er nemlig én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det givne emne. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Ideén bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer på jagt efter perfekt underholdning og musik kun skal søge ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har man også muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge i Sønderjylland eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...