Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt det der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere som er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...