Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så personer, der søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...