Find countryband i Jylland her

Twang Factor

DANMARKS bedste countryband - intet mindre. Bandet mestrer både old-school (George Jones, Kris Kristofferson mm.) og moderne (Brad Paisley, Vince G...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

The Ute

Forestil dig en stor rustik trækasse, fyldt med god musik, skrevet at nogle af tidens helt store navne. John Denver, Procol Harum, Mongo Jarry, Kri...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Desert Track

Desert Track: En af de bedste repræsentanter i Danmark, når det gælder Country musik.
Desert Track er e...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Urban Country Cowboys

Vi spiller de bedste numre fra newcountry genren – fra historiefortællende ballader til spændstige og rockede country-hits af navne som Keith Urban...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Tennessee Plates

Tennessee Plates er en efterhånden legendarisk nordjysk trio, som har 16 år på bagen. Trioen har to plader i rygsækken og har desuden et stort publ...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Mortens Trio

Rock country blues ballader - 40- 50- 60- års fødselsdag, sølvbryllup, firmafest ...
Vi har flere hundrede numre på repertoiret efter mange års sa...

Hjemby
Viby J
Vis kunstnerprofil

Ole Lindskov

Danmarks grand old man indenfor countrymusik. To mand på job, Mr. Jones står for lyd, lys og band in a box, Ole Lindskov står på Scenen.
Cafe' und...

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

The Most Wanted

The Most Wanted er et country- og partyband, der kan få folk ud på dansegulvet med frisk og energisk pop/rock.
En sikker samarbejdspartner til fes...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så danskere, der er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...