Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Cover This

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min / 3 x 45 min

Profil

Cover This spiller de bedste danse hits. Og gør det med et smil og en energi der får alle ud på dansegulvet. Cover This består af 5 dygtige musikere, der brænder for musikken og for det at skabe en fest.

Deres store indlevelse, kærlighed til musikken og evnen til bogstaveligt talt at komme helt ud over scenekanten er med til at skabe en helt unik fest stemning hos publikum.

Læs mere...

Mere om Cover This

Godt og blandet, kan man vist sige om vores repertoire. Fra en stille sjæler til rock n' roll med fuld skrue og pedalen i bund.

Der er både de helt store klasikere, som næsten er en selvfølge til enhver fest, og samtidigt nogle af de rigtig gode gamle hits som du troede du havde glemt, men straks genkender. Genhørs glæden er stor og dansegulvet trækker.

Så på med danseskoene og dans med til de største danske og udenlandske hits fra de sidste 40 år.

Skal du arrangere fødselsdags fest, forenings fest, julefrokost, firmafest , koncert eller lignende, så send en forespørgsel i god tid, så vi sammen kan nå at planlægge din fest.

Vi hjælper gerne med gode råd til afviklingen af din fest.

Kontakt Cover This

Kontakt Cover This via formularen her, så vil Cover This vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.