Find danseundervisning nær Randers her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores store udvalg dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en fest eller event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Randers eller du er danseunderviser, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...