Find danseundervisning i Aalborg her

UNIQ Talent Dansere

Vi giver dit arrangement noget unikt som dine gæster vil huske!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Vest Afrikansk Trommedans

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Afrobeat Dance

Afrobeat dance er den perfekte underholdning til at skabe glæde, sjov og god stemning til dit arrangement. Perfekt til polterarbends, sommerfester,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et bredt udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også god mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger danseundervisning til fest eller event i Aalborg eller du er en danseunderviser, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...