Find danseundervisning tæt på Valby her

5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk som søger efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Vores sortiment dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er danseunderviser eller du er på jagt efter danseundervisning til fest eller event i Valby, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...