Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Dan von Dan Dan

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Profil

MANGLER DU LIVE MUSIK TIL DIN FEST?
Vi er en gruppe unge mennesker, der gerne kommer ud og spiller op til dans med god musik. Vi kan spille stort set lige hvad det skulle være, og vi tilpasser aftenens setliste efter dine ønsker. Vi er vilde med fed musik og med at skabe en god stemning, og vi håber derfor at høre fra dig!

Se mere på Danvondandan.dk

Læs mere...

Mere om Dan von Dan Dan

Vi er et band bestående af syv unge mennesker. Vi er rutinerede, har spillet sammen i nogle år og har erfaringer med alt fra bryllupper, sølvbryllupper, fødselsdage, firmafest, velgørenhedsarrangementer og gymnasiefester. Derudover har vi spillet til Bork festival, Musik i fredskoven i Skjern, Generator i Ringkøbing og Scene 7 i Herning.
Vi har et meget bredt repertoire og kan til enhver tid tilpasse os ønsker fra jer, så I kan få lige den fest, I drømmer om med den rigtige musik. Vi elsker at skabe god stemning og at få folk ud på dansegulvet, og vi glæder os derfor meget til at komme og skabe en fest for jer!
Vi består af to sangere, en guitarist, en trommeslager, en bassist, en keyboardspiller og en saxofonist.

Kontakt Dan von Dan Dan

Kontakt Dan von Dan Dan via formularen her, så vil Dan von Dan Dan vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.