Find mobildiskotek for voksne i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk