Find diskotek til fest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Diskotek til fest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man finder alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer der søger efter den helstøbte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk