Find DJ til julefrokost i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så personer, som leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter en DJ til julefrokost i Nordjylland, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.