DjLive

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

DjLive

Prisniveau

Kr. 5.500 - 20.000

Hjemby

Varighed

3 -7 timer

Profil

Professionel musik og underholdning hvor ingen bliver glemt på dansegulvet.

Altid tilpasset musik og underholdning hvor ingen bliver glemt på dansegulvet.

Uanset hvilken fest du skal afholde, om det er bryllup, fødselsdag, firmafest, reception m.m. så vil du som vært selvfølgelig gerne bruge din tid på dine gæster og ikke bekymre dig om musik, teknik, lyd og lys m.m.

Ingen fest er ens! Når du booker Dj Live, sørger jeg i samarbejde med dig for at vi får styr på alle detaljerne, ud fra hvilke ønsker du har til musik og underholdning.

Uanset hvilken fest man afholder, så er der som regel tale om flere generationer der skal samles til fælles fest. Nogle gæster er til 60'er og Rock and roll, andre er til nostalgi fra 70'erne, 80'erne, 90'erne. Nogle elsker musik der kan synges med på, imens andre vil danse til de sidste nye hit's. Det er derfor vigtigt med en Dj der forstår at tilpasse musik og underholdning i løbet af aftenen så "INGEN", uanset generation bliver glemt på dansegulvet.

Jeg ankommer altid i god tid så der er styr på musik, samt lyd og lysanlæg.

DJ Live har musikken, underholdningen, spilleglæden, humøret, et kæmpe knowhow, og ikke mindst lysten til at give jer en uforglemmelig og festlig aften.

Mere end 30 års erfaring indenfor Dj og live musik er din garanti for en vellykket fest.

Kontakt DjLive

Kontakt DjLive via formularen her, så vil DjLive vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.