Find duo til bryllup i Nordjylland her

5.0

Hornshøj duo

Lad os hoppe direkte ud på dansegulvet og holde en fest sammen.
Vi er to gutter der er klar på, at sætte gang i din fest. Vi spiller et væld af de...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

New Midnight

Orkestret New Midnight er Nordjyllands Populæreste Duo - Top Professionel.

Kategori
Hjemby
Hurup Thy
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

The Seagulls

The Seagulls er en duo på henholdvis keyboard og Guitar.
The seagulls har leveret musik til en del fester, lige fra guldbryllup til 25 års fødsels...

Kategori
Hjemby
Farsø
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Joanna Jam

Joanna Jam er en akustisk duo, der spiller sange fra før og nu. Der er fokus på den gode stemning og populære sange man kan synge med på.
Joanna J...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Mads og Mads

Mads & Mads består af to garvede musikere igennem mange år, som har valgt at slå pjalterne sammen, og lave Vendsyssels næstbedste duo! Med rødder n...

Kategori
Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jensen & Fisker Duo

Jensen & Fisker Duo tilbyder dig et bredt og alsidigt repertoire.
Forsanger "Søren Jensen" og guitarist "Jens Fisker" har spillet landet tyndt de...

Kategori
Hjemby
Brønderslev
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Duus Duo

Når Duus Duo går på scenen, er der lagt op til en aften med gang i den!
Den Aalborg-baserede duo har mange års erfaring i bagagen, og fortolker ny...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle væsentlige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen fra starten, og det således at folk, som er på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere