Book ensemble nær Roskilde her

Bagsværd BigBand

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori så danskere, på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller leder efter et ensemble tæt på Roskilde, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...