Book ensemble nær København her

Bagsværd BigBand

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, på jagt efter perfekt musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet men derimod den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med video på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter et ensemble tæt på København, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...