Foredragsholdere i nærheden af København med foredrag om forfatterskab

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FORFATTERFOREDRAG

Med udgangspunkt i min psykologiske thriller 'Med alle midler' stiller jeg skarpt p...

Hjemby
Stenløse
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere der leder ideel musik & underholdning kun har brug for at lede ét sted, uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...