Foredragsholdere nær Odense med foredrag om forfatterskab

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk der er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...