Foredragsholdere tæt på Vanløse med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne portal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så folk på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med idéer og inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...