Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om humor

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter perfekt underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...