Book foredragsholder nær Århus med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Eventzonen er netop én af landets største booking-tjenester på dette område. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er desuden her, I fastlægger forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det således at folk, som leder efter perfekt musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Århus, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...