Book foredragsholder tæt på Vejle med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende historie. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her på Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-portaler på dette område. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring arrangementet. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men via Eventzonen får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Det store udvalg dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration i nærheden af Vejle eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...