Book foredragsholder tæt på Skanderborg med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler i Danmark. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og berigende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og tilskuere, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det pågældende tema. At få fat i publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et bredt udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Skanderborg eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...