Find irsk folkemusik nær Aalborg her

5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
Uanset om det er som baggrundsstemning under maden eller som underholdning, som spiller op til dans fra start til slut, så kan du finde dygtige artister, der kan klare opgaven her på Eventzonen. Her hos Eventzonen har vi Danmarks største udvalg af musik og musikere til fester eller andre arrangementer, hvor musik kan bidrage til stemningen. Før du bestemmer dig for, hvilke artister du ønsker at booke, så kan du typisk høre smagsprøver på den musik, som musikerne – du overvejer at booke – spiller.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere, der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du søger irsk folkemusik i nærheden af Aalborg eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.