Find irsk folkemusik i nærheden af Skive her

5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten du vil have underholdningsmusik under maden, eller musikken skal fylde dansegulvet, så kan du her på Eventzonen finde musikere, som er fremragende til begge dele. Her finder du nemlig musik til alle tænkelige arrangementer via de utallige tilknyttede artister fra hele landet. Du arrangerer hele forløbet med musikeren selv, og som oftest kan du høre lydklip eller se videoklip, inden du afgør, hvem der skal stå for musikken.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere, som leder efter ideel musik og underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter irsk folkemusik tæt på Skive, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.