Book irsk folkemusik tæt på Ballerup her

4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil

Anne-Marie Hassing

Sangerinde og pianist.
Musikalsk, med nærvær og yderst delikat fortolker jeg sangene f.eks. til dit bryllup eller til jeres reception.
Jeg er al...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Skal du bruge stille underholdningsmusik under middagen eller musik, der skaber trængsel på dansegulvet, så finder du dygtige og engagerede musikere til det, du mangler, lige her hos os. På Eventzonen kan vi præsentere det bredeste udvalg af musik og musikere i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre begivenheder, hvor musikken er alfa og omega. Her booker du direkte hos musikeren, og ofte kan du se eller høre eksempler på den musik, de spiller, før du beslutter dig.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at folk, som leder efter god underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Det store udvalg strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller søger irsk folkemusik tæt på Ballerup, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.