Find irsk folkemusik nær Slagelse her

5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Rio Ordell

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil

Anne-Marie Hassing

Sangerinde og pianist.
Musikalsk, med nærvær og yderst delikat fortolker jeg sangene f.eks. til dit bryllup eller til jeres reception.
Jeg er al...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Skal du bruge rolig underholdningsmusik under middagen eller musik, til et brag af en fest på dansegulvet, så kan du finde kompetente artister til det, du søger, lige her på Eventzonen.dk. På Eventzonen kan vi tilbyde det bredeste sortiment af musik og musikere i Danmark, uanset om det er til fest eller andre begivenheder, hvor musikken er helt essentielt at have med. Her laver du din reservation hos musikeren selv, og ofte kan du se eller høre eksempler på den musik, de spiller, før du beslutter dig.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således, at danskere, som søger efter god musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger irsk folkemusik tæt på Slagelse eller du selv er artist, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.