Find irsk folkemusik tæt på Tarm her

5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Rio Ordell

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Anne-Marie Hassing

Sangerinde og pianist.
Musikalsk, med nærvær og yderst delikat fortolker jeg sangene f.eks. til dit bryllup eller til jeres reception.
Jeg er al...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Live

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND

Skal I holde fest med kulørte lamper, ternede duge og autentisk stemning? Vil I synge med på alle klassikerne fra Giro 413 og bodegaens jukebox? El...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
Vil du have rolig underholdningsmusik under middagen eller underholdning, til en kæmpe fest på dansegulvet, så kan du finde kompetente artister til det, du mangler, lige her på Eventzonen.dk. Hos Eventzonen kan vi tilbyde det største udvalg af musik og artister i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre begivenheder, hvor musikken er alfa og omega. Her booker du hos musikeren selv, og typisk kan du se eller høre eksempler på den musik, de spiller, før du beslutter dig.

Eventzonen er blandt landets mest interessante og største portaler, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, der leder efter perfekt musik & underholdning, kun skal søge ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også god mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter irsk folkemusik nær Tarm eller du selv er artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.