Find jazzband i Nordjylland her

The JAR Trio

The JAR is a highly experienced jazz trio that is ready to supplement your event or to help to create a certain ambiance for it. The trio's repert...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 6.150 - 12.300
Vis kunstnerprofil

Fazz And His Jazzcrusaders

Fazz, Cornetist, trompetist og jazzvokalist. Fazz And His Jazzcrusaders er et enestående bud på et moderne jazzband med rødder i New Orleans og tra...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 16.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

My Jazz Romance

My Jazz Romance skaber en lækker atmosfære til enhver anledning, med en blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader, swingende jazzmel...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

"PATINA"

Garvede spillemænd , fundet sammen i et Swing Band med Rock support
https://youtu.be/lCyCab13Jps

Hjemby
Hadsund
Vis kunstnerprofil

Bojangles

Bojangles er et nordjysk jazzorkester der spiller glad traditionel jazz krydret med et strejf af moderne jazz.

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Jazz Nuage

Jazz Nuage is a project uniting young and acclaimed jazz musicians who have a huge passion to maintain beautiful traditions of this music genre. Pr...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Jazz Saxophone music / Jazz Saxofon musik

Don't you get fed up while listening to the same music at all parties?
Don't you want something special for your feast?
Are you are searching for...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Alexander Igor Hasselgreen

ALEXANDER IGOR TRIO! (Guitar, Bas, Trommer).

Bossa Nova, Swingende Jazz, Blues Jazz, Ballader.

Musikstuderende fra Aalborg Musikkonservatorium:)

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Urban Crooners

Oplev autentiske gengivelser af bl.a. Come Fly With Me, I’ve Got You Under My Skin, Just A Gigolo m.fl.

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk på jagt efter ideel musik og underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...