Book jazzmusiker i Nordjylland her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.8

FEST

Bryllup, fødselsdag, firmafest- FEST!
Partybandet der får dansegulvet til at gynge så bænkevarmerne kommer i svingninger.
Vi sætter gang i den m...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

My Jazz Romance

My Jazz Romance skaber en lækker atmosfære til enhver anledning, med en blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader, swingende jazzmel...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Den moderne jazz, Ragtime eller Fusionsjazz med flere forskellige tilføjede stilarter som soul, funk og disco? Uanset hvad du værdsætter mest, har Eventzonen jazzmusikere, der sammen med dig kan kreere den perfekte setliste til din fest eller dit arrangement. Alle jazzbands har nemlig talenter indenfor stort set hele jazz-genren. Lige fra Bossa Nova, Smooth Jazz, Dixieland og Swing til den mere afdæmpede Blues.

En musiker er oplagt til alle tænkelige begivenheder, uanset om du skal celebrere noget eller har brug for den helt rette stemning. Du vil finde et væld af musikere hos os – lige fra en pianist til en trompetist over guitarister og singer-songwritere indenfor mange forskellige stilarter.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen, hvor du kan finde alle genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det , så folk, som er på jagt efter den ideelle underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter jazzmusikere i Nordjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.