Book dinner jazz i Nordjylland her

4.7

FEST

Bryllup, fødselsdag, firmafest- FEST!
Partybandet der får dansegulvet til at gynge så bænkevarmerne kommer i svingninger.
Vi sætter gang i den m...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

My Jazz Romance

My Jazz Romance skaber en lækker atmosfære til enhver anledning, med en blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader, swingende jazzmel...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Når man holder en fest, er det vigtigt, at musikken har den eksakte volumen, så dine gæster oplever den som blød og behagelig, og så de under middagen kan samtale ubesværet. En dinnermusiker er oplagt til større fester med middag, men også til receptioner og netværksarrangementer – og du finder både soloartister og duoer, som alle har speciale i afdæmpet dinnermusik.

Velspillet jazz får det til at rykke i kroppen både fysisk og psykisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, som inddrager de bedste elementer fra disco-, funk- og soulgenren. Alle jazzmusikere har nemlig talenter indenfor snart sagt hele jazz-genren. Lige fra Bossa Nova, Dixieland, Swing og Smooth Jazz til den mere afdæmpede Blues.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det , så folk, der leder efter den fuldendte musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter dinner jazz i Nordjylland eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.