Kirkemusik i Nordjylland

5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

Joanna Jam

Joanna Jam er en akustisk duo, der spiller sange fra før og nu. Der er fokus på den gode stemning og populære sange man kan synge med på.
Joanna J...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så danskere som leder efter den helstøbte underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du søger kirkemusik i Nordjylland eller du er en kirkemusiker, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere