Book jazzmusiker i Sønderjylland her

5.0

The Bogalusa New Orleans Style Combo

The Bogalusa New Orleans Style Combo spiller et repertoire af Blues, Gospels, Hymns, Rags og Hot Jazz i den gamle New Orleans stil. Besætningen be...

Kategori
Hjemby
Egtved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Enrico Rosa

Solo-guitar med en perlerække af velkendte temaer/sange. Jeg mestrer mange stilarter både klassisk og rytmisk som blues, rock, jazz, latin og kan s...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Soulful Singer

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken ell...

Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jazzopathics

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både ...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.100 - 4.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jazzmood

Jazzmood er en jazzkvintet med hjemsted i Vejle. Sangerinde, guitar, bas, sax og trommer. Vi spiller swingende, livfuld jazz, med et repertoire, de...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.900
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er baseret i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der indeholder elementer af både disco, soul og funk eller holder meget af Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, der kan spille alt fra Swing, Ragtime og Dixieland til Blues, Bossa Nova og Smooth Jazz.

Intet kan skabe den rette kulisse som en velvalgt musiker, ligegyldigt hvilken anledning, fest eller arrangement du har brug for en professionel musiker til. Eventzonen har et meget omfattende udvalg, der dækker mange typer musik og stilarter; lige fra pianister, over trompetister til DJs og orkestre.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, som søger efter perfekt underholdning og musik, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter jazzmusikere i Sønderjylland eller du selv er artist, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.