Find jazzpianist tæt på Aalborg her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at sitre i kroppen både fysisk og psykisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, som indeholder de bedste bestanddele fra soul-, funk- og discogenren. Hos Evenzonen finder du netop jazzbands, der kan spille alt fra Dixieland, Ragtime og Swing til Blues, Bossa Nova og Smooth Jazz.

Har du et arrangement, hvor atmosfæren skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så kan du – ved at vælge den rigtige pianist – få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Uanset hvilken pianospiller du foretrækker, er du sikret et højt fagligt niveau, og mange af vores klaverspillere har både erfaring med klassisk musik på flygel, stemningsskabende musik på et piano og med festligt akkompagnement på klaveret.

Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende portaler, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere , så folk, som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en jazzpianist nær Aalborg, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.