Book jazzpianist nær Skive her

5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Uanset om du er på udkig efter et traditionelt jazzband med fødderne solidt plantet i den klassiske Ragtime Jazz, et mere nytænkende jazzorkester der spiller Acid Jazz med elementer af både funk, soul og disco eller elsker fusionsjazz, finder du musikerne til din fest her. Alle jazzmusikere har nemlig talenter indenfor stort set hele jazz-genren. Lige fra Bossa Nova, Dixieland, Smooth Jazz og Swing til den mere afdæmpede Blues.

Har du et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, eftertænksom eller højtidelig, så kan du – ved at vælge den rette pianist – få frembragt de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Er du på jagt efter musikere med erfaring og højt fagligt niveau på både piano, flygel og klaver, så tag et kig her på siden, hvor du finder et stort udvalg af pianospillere.

Eventzonen er en af landets mest spændende og største portaler med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som virksomheder, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så folk, som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét sted; og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en jazzpianist tæt på Skive eller du selv er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.