Find jazzpianist nær Kolding her

sangeren der starter en fest

Har du brug for en fest starter? Det er mig

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 100 - 1.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Erfaren pianist fra Jylland. Alt fra dansk popmusik, til viser, dansktop, højskolesange og dinnerjazz. Book m...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Sebastian Hahn

Jeg hedder Sebastian Hoelgaard Hahn, og jeg er pianist. Jeg spiller hyggelig, stemningsskabende musik. Mit repetoire spænder bredt fra popmusik og ...

Hjemby
Ringkøbing
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ÆGTE PIANO UDEN AUTOMATIK.

MEGET BREDT REPERTOIRE.

35 ÅRS ERFARING SOM FULDTIDS PIANIST.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.

SE ANMELDEL...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.8

Hyggepianist, Christian Wandel

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situationssans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Christian Wandel et godt bud....

Hjemby
Vallensbæk
Prisniveau
Kr. 2.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, der er funderet i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der inkluderer elementer af både funk, soul og disco eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. De jazzmusikere, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Blues, Dixieland og Bossa Nova til Ragtime, Smooth Jazz og Swing.

En dygtig pianist kan få de helt rette følelser frem, uanset om stemningen skal være glad, festlig, højtidelig eller eftertænksom – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop det arrangement eller den fest, du har i støbeskeen. Du er sikret et højt fagligt niveau ligegyldigt, hvilken klaverspiller du beslutter dig for, og de pianospillere, du finder her hos Eventzonen, har meget erfaring i at levere musik på såvel flygel, piano som klaver.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere , så danskere, der søger efter den ideelle musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en jazzpianist tæt på Kolding, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.