Find jazzpianist nær Horsens her

5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.8

Hyggepianist, Christian Wandel

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situationssans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Christian Wandel et godt bud....

Hjemby
Vallensbæk
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er funderet i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der indeholder elementer af både disco, soul og funk eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, som kan spille alt fra Dixieland, Ragtime og Swing til Smooth Jazz, Bossa Nova og Blues.

En pianist er tit det, der kan gå hen og blive prikken over i’et ved din næste fest. For en pianist evner altid at bringe de helt rette følelser frem – uanset om de skal være eftertænksomme, glade, højtidelige eller festlige. Uanset om du efterspørger stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så finder du pianister, som behersker alle disciplinerne. Så når du reserverer en pianist hos Eventzonen.dk, er du sikker på et højt fagligt niveau.

En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere, som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet en portal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller leder efter en jazzpianist nær Horsens, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.