Find jazzpianist i Midtjylland her

5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er funderet i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der indeholder elementer af både disco, soul og funk eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Alle jazzmusikere har nemlig talenter indenfor snart sagt hele jazz-genren. Lige fra Smooth Jazz, Swing, Bossa Nova og Dixieland til den mere afdæmpede Blues.

Har du et arrangement, hvor atmosfæren skal være glad, festlig, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rigtige pianist – at få vækket de helt rigtige følelser både hos dig selv og hos dine gæster. Efterspørger du stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet, klassiske toner fra et flygel under spisningen eller klaverets akkompagnement ved fællessangen? Så har vi dygtige pianospillere, der behersker den efterspurgte stilart, og du er desuden sikker på et musisk højt fagligt niveau.

En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som private, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier så folk, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun behøver at søge ét sted; og det uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter en jazzpianist i Midtjylland eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.