Book jazzpianist i Nordjylland her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du holder mest af indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra funk, disco og soul, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Vores jazzbands spiller nemlig alt fra Dixieland, Swing og Ragtime til Smooth Jazz, Bossa Nova og Blues.

En kompetent pianist kan få de helt rette følelser frem, uanset om stemningen skal være festlig, glad, eftertænksom eller højtidelig – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop den fest eller det arrangement, du har i støbeskeen. Efterspørger du stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet, klassiske toner fra et flygel under spisningen eller klaverets akkompagnement ved fællessangen? Så har vi dygtige pianospillere, der behersker den efterspurgte stilart, og du er tillige sikker på et musisk højt fagligt niveau.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende portaler, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således, at personer, som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau men den portal, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Det brede udvalg dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger en jazzpianist i Nordjylland eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.