Find jazzpianist i Sønderjylland her

5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du sætter mest pris på indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra disco, funk og soul, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, som kan spille alt fra Ragtime, Dixieland og Swing til Blues, Smooth Jazz og Bossa Nova.

En pianist er i mange tilfælde det, der kan gå hen og blive prikken over i’et ved din næste fest. For en pianist formår altid at frembringe de helt rigtige følelser – uanset om de skal være glade, eftertænksomme, festlige eller højtidelige. Efterspørger du stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet, klassiske toner fra et flygel under spisningen eller klaverets akkompagnement ved fællessangen? Så har vi kompetente pianospillere, der behersker den ønskede stilart, og du er desuden sikker på et musisk højt fagligt niveau.

Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier så personer, på jagt efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er artist eller leder efter en jazzpianist i Sønderjylland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.