Find jazzpianist nær Vanløse her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.8

Hyggepianist, Christian Wandel

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situationssans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Christian Wandel et godt bud....

Hjemby
Vallensbæk
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Uanset om du leder efter et traditionelt jazzband med fødderne solidt plantet i den klassiske Ragtime Jazz, et mere nytænkende jazzorkester der spiller Acid Jazz med elementer af både fusionsjazz, soul og disco eller elsker funk, finder du musikerne til din fest her. Alle jazzbands har nemlig talenter indenfor snart sagt hele jazz-genren. Lige fra Smooth Jazz, Dixieland, Swing og Bossa Nova til den mere afdæmpede Blues.

En dygtig pianist kan få de helt rigtige følelser frem, uanset om stemningen skal være festlig, glad, eftertænksom eller højtidelig – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop den fest eller det arrangement, du er ved at forberede. Uanset om du mangler stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så finder du pianister, som mestrer alle færdighederne. Så når du reserverer en pianist hos Eventzonen.dk, er du sikker på et højt fagligt niveau.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig kategori så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller søger en jazzpianist i nærheden af Vanløse, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.