just in case live band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

just in case live band

Prisniveau

Kr. 5.500 - 35.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min 3 x 45 min 4 x 45 min 5 x 45 min Dinner op til 6 timer

Profil

Vi er et liveband ud over det sædvanlige og garanterer et hårdt og professionelt stykke arbejde af musikere, der brænder for at spille musik til din fest.
Med et repertoire på over 100 sange, skræddersyr vi setlisten til hver fest/arrangement.
Vi elsker at få jer op af stolene!

I Just In Case har vi et mål med musikken. At få folk op af stolene – ved enhver tænkelig lejlighed.
Repertoiret er så bredt at det dækker fra Elvis og til nutidens hits, fra stille ballader til rock n’ roll. Vi kan engageres i forskellige konstellationer efter dine behov samt til musik under maden. Derfor har vi mulighed for at skræddersy en løsning til lige præcis dit arrangement!Alt i alt vil dit arrangement, om det er klub, fest, koncert, temafest eller andet, være i de bedste hænder hos Just In Case. Musikerne brænder for at spille og det kan mærke når vi står på scenen.

Løsninger
just in case dinner.
Vi spiller også under maden. enten som trio, duo eller solo.
Her er der også mulighed for leje af et ekstra anlæg, så man har mulighed for, at fortsætte festen efter bandet er færdige. til anlægget kan der tilsluttes com. eller TLF.

JUST IN CASE Duo
In Case duo er et 2-mands-orkester, som spiller nogenlunde samme repertoire som Live Band. Duoen kan være en kombination af akustisk guitar, El guitar, mundharpe, Cajon. duoen er perfekt til mindre arrangementer med under 50 personer fx i forsamlingshuse, restauranter eller mindre selskabslokaler eller på bar. Der er garanti på underholdning i topklasse med dygtige musikere og hits til hele aftenen.

JUST IN CASE TRIO
In Case Trio er et 3-mands-orkester som spiller samme repertoire som Live Band. Underholdningen er i top, bandet er tæt på dansegulvet og der bliver taget hånd om det hele til festen. Trioen er perfekt til mindre arrangementer med under 100 personer fx i forsamlingshuse, restauranter eller mindre selskabslokaler eller på bar. Der er garanti på underholdning i topklasse med dygtige musikere og hits til hele aftenen.

Just In Case – Live Band
Her får du er hele pakken med 5-mands orkester, stor lyd og den komplette musikløsning til enhver festlig lejlighed. Vi anbefaler denne løsning da det giver et bredere lydbillede med mere overskud og underholdning på scenen.
Vi tager os af arrangementer af enhver størrelse. Firmafest, byfest, julefrokost, bryllup, fødselsdag eller den der festlige lejlighed, som er en kombination af mange ting oveni hinanden. Vi klarer opgaven.
I samarbejde med et større produktionsselskab kan vi levere en total løsning med større PA anlæg, lys og scene, så muligheden er der for at spille større haller, telte og festpladser op.

Andre har sagt om os.

Tina Vad siger:
På arbejdspladsen skulle der holdes en stor personalefest. Det skulle være en fest med god mad og efterfølgende musik, der bød op til dans den halve nat. Vi var 80 festglade mennesker i en meget spredt aldersgruppe, og da man jo ved at musikken betyder halvdelen af en god fest, hvem andre end Just in Case skulle og kunne løfte den opgave!
Der blev virkelig lyttet til vores ønsker til repertoiret, men samtidig er det også et professionelt band med mange års erfaringer for gode fester, så vi fik også god hjælp og vejledning.
Bandet spiller fantastisk, de elsker det, de laver og de formår virkelig at fyre op under dansegulvet. En fest vi vil snakke om i mange år – Tak for det!

Nikolaj Jacobsen siger:
Vi havde fornøjelsen af Just In Case (Trio) på J-dag, fredag d. 2. November 2018, på Crazy Daisy Haderslev. Fuld fart på festen, og fedt at man her har med top professionelle gutter at gøre, der formår at sparke gang i en fest.
Bandet var her tiltænkt som opvarmning til den store aften, og de formåede at fylde afdelingen med folk i alle aldersgrupper.
Fuld opbakning og anbefaling herfra! Så hvis du skal bruge et band til din næste fest, så tøv ikke med at booke Just In Case.
Mvh. Nikolaj, Crazy Daisy Haderslev

Brian Junker Jensen siger:
Når der skal vælges musik til en fest hvor der er mange deltagere, vil der også være mange forskellige meninger om hvad musik der skal vælges. Vi har i Fighter Wing Skrydstrup hold fælles julefrokost de seneste 5 år, hvor der har været forskellige grupper der har spillet for ca. 500 festdeltagere. Jeg må dog sige at vores valg i år sad lige i skabet. Vi havde valgt at prøve Just in Case til vores julefest og gruppen lovede inden festen, at de ville levere et professionelt stykke arbejde, og det blev også gjort. Der skal flere ting til at musik og stemning går op i en højere enhed. Ud over at der blev valgt solid faglighed, passede musikken særdeles godt til vores fest. Gruppen vælger ofte, har jeg efterfølgende erfaret, at der SKAL en lydmand med, som er på stedet hele aftenen. Jeg kan kun sige, at de penge også er givet rigtig godt ud. Ved siden af det, havde de også en person som forestod lys til hele aftenen. Det vil i fremtiden ikke være et must med det store opsæt af lys, men det gjorde ikke aftenen mindre fantastisk. Det som dog gav det sidste smiley i min personlige vurdering, var forsangeren som fik det hele til at gå op i en større enhed.
Rent musikalsk er der rigtig stor forskel på om man vælger et godt sammenspillet 5 mands orkester der rent faktisk spiller instrumenterne, eller 1-3 personer der har indkodet en del af musikken!!!!
På Just In Case hjemmeside lover bandet, at deres mission er at få folk op af stolene. Da bandet gik på, var vi knap nok færdige med at spise, hvor folk blev alligevel lokket på dansegulvet, hvilket ikke er sket før.
Hvis der er andre der kan bruge en anbefaling – Just in Case – så er den thumbs up herfra. Tak for en fed aften, som var alle ressourcerne værd. Det kunne godt tænkes at vi ønsker succesen gentaget.
Med venlig hilsen
Brian Junker Jensen, seniorsergent, Velfærdsbefalingsmand.

Bo Høvedsgaard Iversen siger:
Løjterlig Lørdag, Halfest, Løjt Kirkeby,
“Just In Case leverer varen! Rigtig fed underholdning! Der var musik for enhver smag og folk på dansegulvet hele natten. Tak for en super oplevelse!”
-Bo Høvedsgaard Iversen, Løjt Kirkeby

Signe Marie Plenge siger:
HFK Fodboldfest!
Vi holdt den årlige fest for alle frivillige trænere, ledere og stadionfolk. Ialt 160 mand M/K
Just in case var aftenens musikalske indslag. De er fantastiske til at sætte gang i den. Med store smil og godt humør spiller de et meget varieret udvalg af fremragende dansemusik.
Vores selskab plejer at blive halveret, når maden er indtaget, men denne gang blev folk til den bitre ende.
Fantastisk fodboldfest og vi håber, at Just in case har tid til at spille op til flere glidende dansetacklinger næste år 🙂
Mange hilsner festudvalget, Marlene og SignE

Michael, indehaver Tribunen/Haderslev siger:
Vi havde booket Just In Case til et stort udendørs arrangement. Vi ville gerne have et driftsikkert band med en stor folkelig appel, så vi kunne appellere bredt. Bandet levede op til forventningerne og var medvirkende til at arrangementet blev godt. Just In Case er et solidt sammenspillet orkester, som vi gerne anbefaler til andre // Michael, indehaver Tribunen/Haderslev

Lis Østergaard, Viceforstander, Rinkenæs Efterskole siger:
Sølvbryllup, Rinkenæs,
“I forbindelse med vores kobberbryllup havde vi hyret Just In Case og vi blev ikke skuffet!
Bandet kom helt ud over kanten og deres måde at performe på ramte lige i øjet! Samtlige medlemer i bandet var topprofessionelle i deres optræden.
Vi kan kun ærgre os over at vi ikke lige står for at skulle holde fest igen lige foreløbig, for så vidste vi hvem der skulle spille op til dans igen!”
-Lis Østergaard, Viceforstander, Rinkenæs Efterskole

Kontakt just in case live band

Kontakt just in case live band via formularen her, så vil just in case live band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.